Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

När vi mottagit din beställning, kommer att kontrollera vår finansiella betaltjänst. När betalningen har mottagits och bekräftats, kommer vi skickar din beställning inom en eller två dagar. Samtidigt kommer vi att vara antalet och spårningslänk, kan du följa på din fritid.

Normalt kommer ordern att ta 7-15 arbetsdagar för leverans till USA, Kanada och Australien. De övriga länderna har fler dagar till fartyget. Spårningsnumret kommer att vara effektiva i 24 - tid till 48 timmar. Om du vid något tillfälle att veta statusen på leverans, särskilt när paketet inte har nåtts på dagen, kan du kontrollera vänligen använda spårningsnummer och spårningslänk. Eller så kan du ringa för att sända lokala paket att kontrollera status för ditt paket genom att ge ditt spårningsnummer och annan information som de begärt. Om paketet tillbaka till oss av någon anledning levereras, kommer vi att debitera frakt för att återföra frågan.

Vi kan skicka till praktiskt taget alla adress i världen. Observera att det finns begränsningar för vissa produkter, och vissa produkter kan inte levereras till internationella destinationer.

När du gör en beställning, kommer vi uppskatta frakt och leveransdatum för dig baserat på tillgången på dina objekt och fraktalternativ du väljer. Enligt bäraren du väljer, kan beräknat leveransdatum visas på sidan sjöfart citat.

Observera även att fraktkostnad för många artiklar som vi säljer är viktbaserad. Vikten av dessa element kan hittas på detaljsidan. För att ge företag politik som vi kan använda, kommer alla vikter vara avrundat till hela boken.

returrätt

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade försändelser tillbaka till oss inom 7 dagar från dagen för mottagandet för en återbetalning eller utbyte. Men kan vi be dig att skicka oss fraktkostnaderna.

Om du behöver returnera en vara, kontakta våra service representanter för kunden först, och då kommer vi att lagra information och kontaktar dig kan returnera paketet till oss om sitt ursprungliga tillstånd.

Obs: Kontrollera paketet tillbaka till oss med spårbar leverans (som vi inte är ansvariga för förlorade under transport), samtidigt som du får paketet till oss, ange numret och spårningslänk, som både vi kan spåra leveransstatus.

När vi skickar paketet tillbaka för att ta emot oss, kommer vi att skicka en ny tomt, eller du ombedd att betala tillbaka pengarna till ditt konto första gången.

För Annullering

* Order inställda inom 24 timmar är föremål för ett belopp som motsvarar 10% av priset på objektet. Order avbröts efter 24 timmar utsätts för ett belopp som motsvarar 25% av priset på objektet. Levereras order kan inte avbrytas. Tack på förhand för din förståelse.

* Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här. Vi lovar dig rätt ordning paketet. Så om återvänder rätt objekt för en återbetalning: alla returnerade varor är föremål för en utsättning avgift på 25% och 10% expeditionsavgift. Frakt och hanteringsavgifter återbetalas inte.

* Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, är du ansvarig för frakt och hantering är. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, kan vi inte vara ansvarig för förlorade försändelser.

* Åter varorna skickas till den leveransadress du kommer att få ett e-post.